menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   5/5 på Trustpilot     Bullet  Gratis levering ved køb over 799 kr.

Lego Indiana Jones: The Original Adventures - Nintendo Ds

Se alt i Indiana Jones Lego

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Lego Indiana Jones: The Original Adventures

SerieIndiana Jones Lego
PlatformNintendo Ds
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionAdventure
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
ProducentActivision
TagsAdventurespil, Lego Indiana Jones: The Original Adventures, Til Nintendo Ds, Nds

Fakta om Lego Indiana Jones: The Original Adventures

SerieIndiana Jones Lego
PlatformNintendo Ds
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionAdventure
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
ProducentActivision
TagsAdventurespil, Lego Indiana Jones: The Original Adventures, Til Nintendo Ds, Nds

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi elsker spil.

Hos dvdoo har vi en stor interesse for spil. Vi er begejstrede for at kunne give denne interesse videre til kunderne på grund af det store udvalg i spil-sektionen. Grundet de mange genrer og det kæmpe udvalg indenfor spiluniverset, er vi helt sikre på, at du hos os kan finde nøjagtig det spil, du er på udkig efter.

Udvalget hos dvdoo er bredt fra de seneste udgaver af Sims, Skylanders og Battlefield til klassiske spil som Mario Kart, Civilization og Age Of Empires. Din spillekonsols alder er ikke nødvendigvis en stopklods, da vi stort set har spil til enhver.

Hvis spillet som du søger ikke er til dig, men mere til din pige eller dreng, så finder du også masser af lærerige og gode spil til de mindste på hylderne. Lige fra Pixeline og Ni Hao Kai-Lan til de yngste og Pokemon og Lego Star Wars til de store.

Det vil glæde os hvis vores interesse for spil smitter af på dig, og at du får mest muligt ud af Lego Indiana Jones: The Original Adventures, når du sætter det på nintendo ds. Vi håber dit nye spil bliver en klassiker i din spilsamling.

Musik, film og spil fra hele verden siden slutningen af 1990'erne.

Vi har eksisteret i Danmark siden 1999, og derfor hører vi til landets ældste filmbutikker online. Dvdoo.dk er endvidere en af de ældste webshops i landet på tværs af alle de øvrige markeder. I begyndelsen havde vi kun DVD film på hylderne i vores webbutik. Og som tiden gik, mens der kom nye filmformater på markedet og vores lidenskab for film blot blev ved med at vokse, blev vores tilsvarende kærlighed for musikken og spiluniverset grundlagt. Derfor var det indlysende, at spil og CD'er endte med at blive en naturlig del af vores udvalg.

Vi har hele tiden fokus på at kunden vil få en rigtig god oplevelse. Og vores mange års branchekendskab med online salg af spil, musik og film har i årenes løb givet os stor kendskab til, hvad du som kunde forventer, når du besøger vores webshop. Vi håber at vores kærlighed for musik, spil og film skinner klart igennem, og præger alle, som besøger vores store verden af underholdning.

Find svaret på de spørgsmål du måtte have til vores udvalg af film, spil eller musik i vores store FAQ. Alternativt kan du også skrive en e-mail eller ringe til vores kundeservice hvis du fortsat måtte have brug for assistance. Rigtig god fornøjelse med dit besøg på dvdoo.dk.

Information
  • Kontakt kundeservice
  • Spørgsmål og Svar
  • Altid 30 dages returret
  • Om os
  • Nyhedsbrev
  • Ordrestatus
  • Handelsbetingelser
  • Persondatapolitik
  • Cookies
stjernestjernestjernestjernestjerne
Trustpilot

27.016 anmeldelser - 5/5 stjerner
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners