menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.331 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

New Art Academy - Nintendo 3Ds

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om New Art Academy

Platformnintendo 3ds
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreDiverse
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsNew Art Academy, Til Nintendo 3Ds, N3Ds

Fakta om New Art Academy

Platformnintendo 3ds
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreDiverse
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsNew Art Academy, Til Nintendo 3Ds, N3Ds

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes godt om alle former for spil.

Vi er uhyre passionerede når det drejer sig om spil. Vi er mere end glade, når vi kan videregive lidenskaben for spil til vores kunder via vores kæmpe udvalg i kategorien spil. Med de mange genrer og det brede udvalg i spil community’et in mente, er vi næsten sikre på, at vi har lige netop det spil, du lige står og mangler.

Udvalget hos dvdoo.dk er bredt fra de seneste versioner af Fifa, GTA og Battlefield til klassiske spil som Counter Strike 1.6, Mario Kart og Age Of Empires. En gammel konsol er bestemt ikke en forhindring for at kunne spille, for vi kan fremskaffe spil til enhver.

Leder du ikke efter et spil til dig selv, men i stedet til den yngre årgang, så har vi også masser til de små i form af motiverende og lærerige spil. Lige fra Smølferne og Dora Udforskeren til de mindre og Teenage Mutant Ninja Turtles og Lego Star Wars til de lidt større.

Det vil glæde os meget hvis vores passion for spil har en afsmittende effekt på dig, og at New Art Academy vil betyde mange gode spilletimer, når du er klar på underholdning i selskab med din nintendo 3ds. Vi ønsker dig god fornøjelse med dit nye spil.

Et univers fyldt med spil, film og musik siden slutningen af 1990'erne.

Dvdoo.dk har eksisteret siden 1999, og er blandt landets ældste filmbutikker online. På tværs af alle markeder er vi derudover en af Danmarks ældste webbutikker. Som navnet dvdoo.dk antyder, var det udelukkende DVD produkter vi havde i vores sortiment, da vi startede vores netshop. Og som årene er gået, mens begejstringen for nye filmformater og film blot blev ved med at vokse, begyndte tilsvarende kærlighed for spiluniverset og musikken at spire. Så for os var det en selvfølge, at kunderne også skulle have muligheden for at anskaffe sig spil og CD'er hos dvdoo.dk.

Vi har hele tiden fokus på at skabe den gode kundeoplevelse. Og med tiden har de mange års kendskab til branchen givet os et farverigt og deltaljeret billede af, hvad man som kunde har af ønsker og forventninger til lige netop vores webshop. Vi ønsker blandt andet, at vores dybe kærlighed for film-, musik- og spiluniverset skinner igennem, og smitter af på samtlige, der besøger vores verden af underholdning.

Ligger du inde med et eller flere spørgsmål så har vi en omfattende FAQ sektion, hvor du ofte kan finde svar. Vores kundeservice står endvidere altid til din rådighed til at svare på dine spørgsmål, og du kan tage fat i os enten via e-mail eller per telefon. Vi håber dit besøg hos dvdoo.dk bliver en behagelig fornøjelse.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners