menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.339 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Mario & Donkey Kong Move Double Pack - Nintendo 3Ds

Se alt i Donkey Kong Mario

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Mario & Donkey Kong Move Double Pack

SerieDonkey Kong Mario
Platformnintendo 3ds
GenreActionAdventure
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsMario & Donkey Kong Move Double Pack, Til Nintendo 3Ds, N3Ds

Fakta om Mario & Donkey Kong Move Double Pack

SerieDonkey Kong Mario
Platformnintendo 3ds
GenreActionAdventure
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsMario & Donkey Kong Move Double Pack, Til Nintendo 3Ds, N3Ds

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi holder meget af at spille.

Hos dvdoo.dk er vi meget passionerede når det drejer sig om spil. En lidenskab som vi er begejstrede for at kunne videregive til vores kunder via vores brede udvalg indenfor spil. Med det enorme udvalg i spil community’et og de mange genrer in mente, er vi så godt som overbeviste om, at du vil finde spillet, du er på udkig efter.

Vi favner bredt, når det drejer sig om sortimentet fra spritnye udgivelser af Skylanders, simulatorspil og Fifa til klassiske spil som Mario Kart, Tekken og Donkey Kong. Om du har en gammel eller en ny spillekonsol er ikke nogen hindring, for dvdoo.dk kan fremskaffe spil til enhver.

Leder du efter en gaveidé, frem for et spil til din egen samling, men i stedet til den yngre årgang, så tilbyder vi også masser af lærerige og udfordrende spil til de små. Lige fra Dora Udforskeren og Ni Hao Kai-Lan til familiens yngste medlemmer og Super Mario og Disney Infinity til de lidt større.

Vi håber vores interesse for spil smitter bare lidt af på dig, og at du får stor glæde af Mario & Donkey Kong Move Double Pack, når det bliver sat på nintendo 3ds. God fornøjelse.

En hel verden fyldt med spil, film og musik siden slutningen af 1990'erne.

I Danmark har vi eksisteret siden 1999, og vi hører derfor til landets ældste forhandlere af film online. Faktisk er vi også en af landets ældste webbutikker på tværs af alle markeder. Det var udelukkende DVD film vi fokuserede på, da vi startede vores webshop. Og som årene gik, mens flere filmformater kom på markedet og vores lidenskab for film bare fortsatte med at gro, blev vores tilsvarende interesse for musikken og spiluniverset grundlagt. Så at både spil og CD'er blev en fast del af sortimentet hos dvdoo.dk, var for os helt naturligt.

Vi har konstant fokus på at skabe den gode kundeoplevelse. Og de mange års erfaring med salg af spil, film og musik på internettet har givet os stor indsigt i, hvad du som kunde har af ønsker, når du kommer forbi vores netshop. Der skal overhovedet ikke være tvivl om vores store passion for og interesse i spil, musik og film og vi håber denne lidenskab tydeliggøres, og smitter positivt af på enhver, der besøger vores univers af underholdning.

Spørgsmål til spil, film eller musik kan du ofte finde svar på i vores omfattende FAQ. Vores kundeservice står derudover altid til rådighed for dig til at svare på dine spørgsmål, og du kan kontakte os enten via e-mail eller per telefon. Vi ønsker dig god fornøjelse med dit besøg hos dvdoo.dk.

Information
 • Webshoppen lukker
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners