menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • Levering: 39,95Gratis levering
  ved køb over 799 kr.
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  27.842 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     Bullet  Gratis levering over 799 kr.

Disney Art Academy - Nintendo 3Ds

Se alt i Disney Disney Pixar Lær At Tegne Mickey Mouse

Varen kan ikke leveres i øjeblikketVis video

Fakta om Disney Art Academy

SerieDisney Disney Pixar Lær At Tegne Mickey Mouse
PlatformNintendo 3Ds
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreBørnespil
TagsDisney Art Academy, Til Nintendo 3Ds, N3Ds

Fakta om Disney Art Academy

SerieDisney Disney Pixar Lær At Tegne Mickey Mouse
PlatformNintendo 3Ds
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreBørnespil
TagsDisney Art Academy, Til Nintendo 3Ds, N3Ds

Video

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Alle typer spil betyder meget for os.

Hos dvdoo har vi en enorm interesse for spil. Denne enorme passion deler vi gladeligt med hver enkelt kunde via vores store udvalg indenfor spillekategorien. På grund af vores brede udvalg og mange genrer indenfor spil, er vi så godt som overbeviste om, at du vil finde spillet, du lige står og mangler.

Det sortiment vi har, favner bredt fra de nyeste varianter af Battlefield, simulatorspil og Fifa til udødelige klassikere som Red Alert, Mario Kart og Age Of Empires. Om du har en gammel eller en ny spillekonsol er ikke en hindring, da vi kan fremskaffe spil til næsten alle og enhver.

Leder du efter en gaveidé, frem for at udvide din egen spilsamling, men derimod til din pige eller dreng, så tilbyder vi også en hel masse udfordrende og lærerige spil til de små. Lige fra Ni Hao Kai-Lan og Smølferne til de små og Super Mario og Teenage Mutant Ninja Turtles til de lidt større.

Vi håber vores passion for spil har en afsmittende effekt på dig, og at Disney Art Academy skaber glæde hver eneste gang, du er klar på underholdning i selskab med din nintendo 3ds. Vi håber at dit nye spil bliver en klassiker i din spilsamling.

Musik, film og spil fra overalt i verden siden 1999.

Dvdoo.dk er den ældste filmbutik på internettet i Danmark, da vi har solgt musik, film og spil siden 1999. Sammenligner man dvdoo med de øvrige markeder, er vi faktisk også blandt landets ældste internetbutikker. Da vi startede op, var det som en online DVD butik. Og i årenes løb, mens lidenskaben for film og nye filmformater blot fortsatte med at gro, blev en tilsvarende kærlighed for musikken og spiluniverset grundlagt. Derfor var det helt naturligt, at CD'er og spil blev en naturlig del af vores udvalg.

For os er det meget vigtigt, at vi altid bestræber os på, og får frembragt, den gode kundeoplevelse. Og vores mange års branchekendskab med salg af spil, film og musik har som årene er gået, givet os omfattende kendskab til, hvad kunderne forventer, når de benytter dvdoo.dk. Der skal overhovedet ikke være nogen tvivl om vores store interesse i og passion for spil, film og musik og vi håber denne lidenskab tydeliggøres, og påvirker alle, som besøger vores store verden af underholdning.

Skulle du have et eller flere spørgsmål så har vi en FAQ sektion, hvor du som regel kan finde svar. Alternativt kan du også skrive en e-mail eller ringe til vores kundeservice hvis du fortsat måtte have brug for assistance. Rigtig god fornøjelse med dit besøg på dvdoo.dk.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners