menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.346 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Tom Petty & The Heartbreakers - Live At The Fillmore, 1997 - Cd

Af Tom Petty & The Heartbreakers

Se alt i Tom Petty

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Tom Petty & The Heartbreakers - Live At The Fillmore, 1997

SerieTom Petty
KunstnerTom Petty & The Heartbreakers
KategoriCd
GenrePop
UdgivelsesdatoEr udgivet
TagsLive At The Fillmore, 1997, Cd

Fakta om Tom Petty & The Heartbreakers - Live At The Fillmore, 1997

SerieTom Petty
KunstnerTom Petty & The Heartbreakers
KategoriCd
GenrePop
UdgivelsesdatoEr udgivet
TagsLive At The Fillmore, 1997, Cd

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Musik er noget af det bedste, vi ved

Hos os er det ikke utænkeligt, at medarbejderne danser rundt indimellem. Så glade er vi for musikken. Og det er også af samme grund, at CD'er er en naturlig del af vores store sortiment.

På dvdoo's hylder finder du derfor et omfattende udvalg indenfor mange stilarter, for præcis som vi internt har hver vores foretrukne genre, så ved vi, at kunderne har lige så forskellig smag. Hos os kan du derfor blive præsenteret for musik CD'er med alt lige fra klassisk musik med italienske Andrea Bocelli til schlagere fra Andrea Berg samt genrer, i helt andre boldgader, hvor vi kan tilbyde heavy metal, jazz, rock, pop og rap. Og al dansk musik som man lytter til i radioen, har vi naturligvis også.

Musikken inspirerer! Og der er mange mennesker med passion for musik. Og det er også derfor, vi håber, at det betyder, du får megen fornøjelse af Tom Petty & The Heartbreakers - Live At The Fillmore, 1997, også når du hører albummet for 30. gang.

Et univers fuld af spil, film og musik siden 1999.

Vi blev etableret i 1999, og derfor er vi i dag den ældste filmbutik online. Dvdoo.dk er derudover en af de ældste netbutikker i Danmark på tværs af alle de øvrige markeder. Da dvdoo.dk blev lanceret var det som en online DVD butik. Og som tiden er gået, mens interessen for nye film blot er blevet ved at gro, begyndte kærligheden for spiluniverset og musikken at forme sig. Så det varede ikke længe før vi også havde musik CD'er og spil i vores sortiment.

At frembringe den optimale oplevelse for kunden, er noget vi kontinuerligt har fokus på. Og de mange års kendskab til salg af film, musik og spil online har givet os stor indblik i, hvad du som kunde forventer, når du besøger os. Vi ønsker bl.a., at vores store passion for musik, spil og film er helt tydelig, og præger alle, som besøger vores store verden af underholdning.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget, så finder du ofte svaret i vores FAQ. Vores kundeservice står endvidere altid til din rådighed til at svare på de spørgsmål du måtte have, og du kan tage fat i os enten via e-mail eller per telefon. Vi ønsker dig god fornøjelse med besøget i vores webshop.

Information
 • Webshoppen lukker
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners