menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • Levering: 39,95Gratis levering
  ved køb over 799 kr.
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.126 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     Bullet  Gratis levering over 799 kr.

The Beatles - Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band - 50Th. Ann. Edit - Cd

Af The Beatles

Se alt i The Beatles

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om The Beatles - Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band - 50Th. Ann. Edit

SerieThe Beatles
KunstnerThe Beatles
KategoriCd
GenrePop Rock
UdgivelsesdatoEr udgivet
TagsSgt. Peppers Lonely Hearts Club Band, Cd

Fakta om The Beatles - Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band - 50Th. Ann. Edit

SerieThe Beatles
KunstnerThe Beatles
KategoriCd
GenrePop Rock
UdgivelsesdatoEr udgivet
TagsSgt. Peppers Lonely Hearts Club Band, Cd

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Musik er noget af det bedste, vi ved

Hos dvdoo.dk har vi en stor passion for musik. Og det er derfor, vi valgte, at inkludere CD'er som en del af vores store sortiment.

Vi kan tilbyde dig et omfattende musikudvalg indenfor mange forskellige genrer, og det at vi har et omfattende udvalg af forskellige musikgenrer, er vi rigtig glade for at kunne præsentere for dig, så ved vi, at store forskelle i musiksmag også gør sig gældende for kunderne. Hos os kan du derfor støde på musik CD'er med alt lige fra klassisk musik med André Rieu til schlagere fra Helene Fischer samt genrer, der er markant anderledes, hvor vi eksempelvis tilbyder pop, rock, jazz, rap og heavy metal. Og vi har naturligvis al dansk musik, som høres i radioen.

Musik er inspirerende for mange af os, og betyder at både vi og kunderne har en enorm passion for musikken. Og vi håber derfor, at du bliver glad for The Beatles - Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band - 50Th. Ann. Edit, når du efterhånden får lært CD'en udenad.

Underholdning fra overalt i verden siden 1999.

Dvdoo.dk har eksisteret siden 1999, og er Danmarks ældste forhandler af film på internettet. Ser man på de øvrige markeder er vi faktisk også en af landets ældste onlineshops. Da vi blev etableret, var det som en DVD onlineshop. Og som årene er gået, mens der kom nye filmformater på markedet og vores passion for film blot blev ved med at vokse, begyndte en interesse for musik og spil at spire. Derfor faldt det os naturligt, at både spil og CD'er skulle være en del af dvdoo.dk's sortiment.

Vi bestræber os konstant på at skabe den gode kundeoplevelse. Det kendskab til branchen som vi har opbygget efter mere end et årti giver os omfattende og detaljeret viden om, hvilke ønsker kunder har, når de besøger vores webshop. Blandt andet har vi et ønske om, at vores store passion for universet af spil, film og musik klart skinner igennem, og smitter af på alle, som kommer forbi vores univers af topunderholdning.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget, så finder du ofte svaret i vores FAQ. Vores kundeservice står endvidere altid til din rådighed til at svare på dine spørgsmål, og du kan tage fat i os enten via e-mail eller per telefon. Rigtig god fornøjelse med dit besøg i vores webbutik.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners