menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.339 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Pink Floyd - The Wall - 2011 Remastered Edition - Cd

Af Pink Floyd

Se alt i Pink Floyd

(5/5 - baseret på 1 anmeldelser - Bedøm nu)
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Pink Floyd - The Wall - 2011 Remastered Edition

SeriePink Floyd
KunstnerPink Floyd
KategoriCd
GenreRock
UdgivelsesdatoEr udgivet
TagsThe Wall, Cd

Fakta om Pink Floyd - The Wall - 2011 Remastered Edition

SeriePink Floyd
KunstnerPink Floyd
KategoriCd
GenreRock
UdgivelsesdatoEr udgivet
TagsThe Wall, Cd

Brugeranmeldelser

Vores brugere har bedømt Pink Floyd - The Wall - 2011 Remastered Edition Cd til

5 ud af 5 stjerner - baseret på 1 bedømmelse og 0 anmeldelser

Bedøm nu

  Musik er noget af det bedste, vi ved

  Vi er meget passionerede omkring musik. Og det er også af samme grund, at vi valgte, at få CD'er ind som en naturlig del af vores brede udvalg.

  I vores sortiment kan du derfor finde et omfattende udvalg indenfor adskillige musikgenrer, for da vi hos dvdoo.dk har vores mest foretrukne stilarter, og vi er opmærksomme på, at vores kunders smag for musik favner meget bredt. Derfor finder du hos dvdoo CD'er med alt fra klassisk musik med Sarah Brightman til schlagere fra Helene Fischer samt genrer, der adskiller sig markant, og hvor vi for eksempel kan tilbyde rap, rock, heavy metal, pop og jazz. Og al dansk musik som spilles i radioen, har vi selvfølgelig også.

  For mange er musikken til stor inspiration, hvilket betyder at både vi hos dvdoo og kunderne har en enorm passion for musik. Og det er også derfor, vi håber, at du vil få megen fornøjelse ud af Pink Floyd - The Wall - 2011 Remastered Edition, når du gang på gang lytter til den.

  Underholdning fra hele verden siden slutningen af 1990'erne.

  Dvdoo.dk blev etableret i 1999, og er blandt landets ældste filmbutikker online. På tværs af de øvrige markeder er vi derudover blandt landets ældste internetbutikker. Da vi blev etableret, var det som en DVD webbutik. Og som årene gik, mens der kom nye filmformater på markedet og vores begejstring for film blot blev ved med at vokse, begyndte kærligheden for musikken og spiluniverset at forme sig. Derfor var der ingen tvivl om, at både CD'er og spil skulle være en del af dvdoo.dk's sortiment.

  Konstant at arbejde for gode oplevelser for kunden har altid været helt essentielt for os. Og brancheerfaringen, som vi over tid har opbygget, har givet os et nuanceret billede af, hvad du som kunde forventer, når du besøger vores netshop. Blandt andet ønsker vi, at vores store lidenskab for universet af film, spil og musik skinner klart igennem, og præger dig når du besøger vores underholdningsunivers.

  Er du i tvivl om noget eller har du spørgsmål, så finder du tit et svar i vores FAQ. Kontakt vores kundeservice hvis du fortsat har andre spørgsmål - vi er klar til at assistere dig via e-mail eller per telefon. God fornøjelse med besøget på dvdoo.dk.

  Information
  • Webshoppen lukker
  • Kontakt kundeservice
  • Spørgsmål og Svar
  • Altid 30 dages returret
  • Om os
  • Nyhedsbrev
  • Ordrestatus
  • Handelsbetingelser
  • Persondatapolitik
  • Cookies
  DankortVisaMobilePayMastercard
  PaypalDanske BankDiners