menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • Levering: 39,95Gratis levering
  ved køb over 799 kr.
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  27.569 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     Bullet  Gratis levering over 799 kr.

Now That's What I Call No. 1 Hits - Cd

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om - Now That's What I Call No. 1 Hits

Kunstner(e)Diverse
Genre(r)Pop
TagsNow That's What I Call No. 1 Hits, Cd

Fakta om - Now That's What I Call No. 1 Hits

Kunstner(e)Diverse
Genre(r)Pop
TagsNow That's What I Call No. 1 Hits, Cd

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Musik er uundværlig

Her på dvdoo.dk er vi meget interesserede i musik. Derfor har vi også valgt at indføre musik CD'er som en del af vores brede udvalg.

Vi er meget glade for, at vi kan præsentere dig for et stort udvalg af forskellige genrer, og det at vi har et omfattende udvalg af adskillige musikgenrer, er vi rigtig stolte af at kunne præsentere for dig, så er vi naturligvis opmærksomme på, at det også gælder vores kunder. På dvdoo.dk vil du derfor støde på musik CD'er med alt fra klassisk musik med André Rieu til schlagere fra Helene Fischer samt genrer, der ligger meget langt fra dette, hvor vi for eksempel kan tilbyde pop, rap, jazz, rock og heavy metal. Og vi har selvfølgelig al den danske musik, som spilles i radioen.

Musik er inspirerende, og mange vælger ligeledes at dyrke passionen. Og vi håber selvfølgelig, at du bliver glad for - Now That's What I Call No. 1 Hits, når du efterhånden har lært CD'en udenad.

Siden 1999 har vi været forhandler af spil, musik og film fra hele verden.

Vi har solgt musik, film og spil siden 1999, og vi er derfor i dag den ældste filmbutik i Danmark. På tværs af de øvrige markeder er vi derudover en af landets ældste onlineshops. Til at starte med havde vi udelukkende DVD produkter på hylderne i vores internetbutik. Og som tiden er gået, mens flere filmformater kom på markedet og vores begejstring for film bare blev ved at vokse, begyndte en kærlighed for musik og spil at spire. Så der gik ikke lang tid før vi også havde spil og musik CD'er i vores sortiment.

Hele tiden at bestræbe os på at skabe gode kundeoplevelser har altid været vigtigt for os. Det branchekendskab som vi har opbygget efter mere end 10 år giver os omfattende og detaljeret viden om, hvilke forventninger kunder har, når de kommer forbi vores netbutik. Det skal skinne tydeligt igennem, at vi har en dyb passion for musik, spil og film og vi ønsker at denne digitale kærlighed brænder helt igennem, og smitter positivt af på samtlige, der besøger vores verden af topunderholdning.

Du finder som regel svar i vores FAQ, såfremt du måtte ligge inde med spørgsmål. Vores kundeservice står endvidere altid til rådighed for dig til at svare på de spørgsmål du måtte have, og du kan tage fat i os enten via e-mail eller per telefon. Vi håber dit besøg i vores webbutik bliver en rigtig god fornøjelse.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners