menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.346 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Def Leppard - The Story So Far...The Best Of Def Leppard - Deluxe Edition - Cd

Af Def Leppard

Se alt i Def Leppard

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Def Leppard - The Story So Far...The Best Of Def Leppard - Deluxe Edition

SerieDef Leppard
KunstnerDef Leppard
KategoriCd
GenreRock
UdgivelsesdatoEr udgivet
TagsThe Story So Far...The Best Of Def Leppard, Cd

Fakta om Def Leppard - The Story So Far...The Best Of Def Leppard - Deluxe Edition

SerieDef Leppard
KunstnerDef Leppard
KategoriCd
GenreRock
UdgivelsesdatoEr udgivet
TagsThe Story So Far...The Best Of Def Leppard, Cd

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Musik er noget, vi elsker

Musik betyder utroligt meget for alle hos dvdoo.dk. Derfor har vi også besluttet at gøre musik CD'er til en selvskreven del af vores store sortiment.

For os er det en stor fornøjelse at præsentere dig for vort store sortiment spredt over adskillige musikgenrer, for præcis som vi internt har hver vores favoritgenre, så er vi selvfølgelig klar over, at det også gælder vores kunder. Derfor vil du på dvdoo.dk finde CD'er fra klassisk musik med italienske Andrea Bocelli til schlagere fra Helene Fischer samt genrer, der er markant anderledes, og hvor vi kan tilbyde jazz, rap, rock, heavy metal og pop. Og det er klart, at vi har al dansk musik, som du hører i radioen.

For mange er musik inspirerende, hvilket betyder at både vi hos dvdoo.dk og vores kunder har stor passion for musik. Og vi håber naturligvis, at du bliver glad for Def Leppard - The Story So Far...the Best Of Def Leppard - Deluxe Edition, også når du hører CD'en for 25. gang.

En verden af spil, musik og film siden slutningen af 1990'erne.

Vi har eksisteret i Danmark siden 1999, og derfor hører vi til landets ældste filmbutikker online. Dvdoo.dk er derudover en af de ældste webbutikker i Danmark på tværs af alle de øvrige markeder. Det var som online DVD butik, vi startede op. Og som årene er gået, mens flere filmformater kom på markedet og vores begejstring for film bare blev ved at vokse, begyndte tilsvarende kærlighed for musikken og spiluniverset at spire. Det stod os derfor klart, at kunderne også skulle få dvdoo.dk som fast leverandør af spil og CD'er.

For os er det helt essentielt, at vi altid har fokus på, og får frembragt, den gode kundeoplevelse. Og den brancheerfaring, som vi over tid har opbygget, har givet os et nuanceret billede af, hvad man som kunde har af forventninger og ønsker til netop vores internetbutik. Vi ønsker bl.a., at vores store kærlighed for spil, film og musik er helt tydelig, og smitter af på dig, som besøgende i vores univers af underholdning.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget, så finder du som regel et svar i vores FAQ. Du er også velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice, som altid hjælper dig med et smil. Vi håber dit besøg i vores netshop bliver en rigtig god fornøjelse.

Information
 • Webshoppen lukker
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners