menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.335 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Andre Rieu - Romantic Moments II - Cd+DVD - Cd

Af Andre Rieu

Se alt i Andre Rieu Klassisk Musik Romantic Moments

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Andre Rieu - Romantic Moments Ii - Cd+Dvd

SerieAndre Rieu Klassisk Musik Romantic Moments
KunstnerAndre Rieu
KategoriCd
GenreKlassisk
UdgivelsesdatoEr udgivet
TagsRomantic Moments Ii, Cd

Fakta om Andre Rieu - Romantic Moments Ii - Cd+Dvd

SerieAndre Rieu Klassisk Musik Romantic Moments
KunstnerAndre Rieu
KategoriCd
GenreKlassisk
UdgivelsesdatoEr udgivet
TagsRomantic Moments Ii, Cd

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Musik er noget, vi elsker

Hos os er det ikke usandsynligt, at vi danser rundt af og til. Så begejstrede er vi for musik. Og det er også af samme grund, at vi besluttede, at medtage CD'er som en del af vores store sortiment.

Vi tilbyder dig et omfattende musikudvalg indenfor mange forskellige genrer, og at vi favner bredt, indenfor musikkens mange stilarter, er noget vi er stolte af at have på hylderne, så er vi naturligvis opmærksomme på, at dette også gælder kunderne. På dvdoo.dk kan du derfor blive præsenteret for musik CD'er med alt fra klassisk musik med italienske Andrea Bocelli til schlagere fra Andrea Berg samt genrer, i helt andre boldgader, og som vi har gode tilbud på rap, jazz, rock, pop og heavy metal. Tjek i øvrigt også dansk musik, som du har lært at kende fra radioen.

Musikken inspirerer mange af os, og betyder at både vi og kunderne har en enorm interesse i musikken. Og vi håber derfor, at du vil få megen fornøjelse af Andre Rieu - Romantic Moments Ii - Cd+Dvd, når du hører albummet gang på gang.

Spil, film og musik fra hele verden siden 1999.

Som forhandler af spil, musik og film online siden 1999, karakteriseres dvdoo.dk som landets ældste filmbutik på nettet. Ser man på alle markeder er vi faktisk også en af Danmarks ældste netshops. Da dvdoo.dk blev etableret var det som en DVD onlinebutik. Og som tiden er gået, mens vores lidenskab for film bare blev større og større og flere filmformater kom på markedet, begyndte interessen for spiluniverset og musikken at gro. Derfor faldt det os naturligt, at både spil og CD'er skulle være i dvdoo.dk's udvalg.

Vi har konstant fokus på at kunden vil få en rigtig god oplevelse. Det branchekendskab som vi har oparbejdet efter mere end et årti giver os detaljeret og omfattende viden om, hvad man som kunde har af forventninger og ønsker til lige netop vores netbutik. Det skal skinne tydeligt igennem, at vi har en dyb interesse i film, musik og spil og vi håber at denne digitale kærlighed brænder igennem, og at det ikke kan undgå at smitte af på dig, når du besøger vores verden af kvalitetsunderholdning.

Vi har en omfattende FAQ hvor du som regel kan finde svar på spørgsmål du måtte have til film, musik eller spil. Alternativt kan du også skrive en e-mail eller ringe til vores kundeservice hvis du fortsat har brug for assistance. Vi håber dit besøg i vores internetbutik bliver en behagelig fornøjelse.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners