Cyber Week Tilbud - sidste chance
Se alle tilbud
menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • Vi bytter til 31. JanuarVi bytter til
  31. januar 2023
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.194 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     
Bullet Vi bytter til 31. januar

Evercade Xeno Crisis/Tanglewood Dual Game Cartridge - BLAZE TAB Plus

Se alt i Evercade

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Evercade Xeno Crisis/Tanglewood Dual Game Cartridge

SerieEvercade
PlatformBLAZE TAB Plus
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenrePlatformKompilation
TagsEvercade Xeno Crisis/Tanglewood Dual Game Cartridge

Fakta om Evercade Xeno Crisis/Tanglewood Dual Game Cartridge

SerieEvercade
PlatformBLAZE TAB Plus
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenrePlatformKompilation
TagsEvercade Xeno Crisis/Tanglewood Dual Game Cartridge

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes godt om alle typer spil.

Hos dvdoo.dk er vi særligt dedikerede når det kommer til spil. Vi er utrolig glade, når vi kan videregive interessen for spil til vores kunder på grund af det brede udvalg af spil. Takket være det enorme udvalg og adskillige genrer indenfor spil, er vi sikre på, at vi har lige præcist det spil, du er på udkig efter.

Sortimentet vi tilbyder, er meget bredt fra helt dugfriske udgivelser af Assasins Creed, Sims og Fifa til klassiske spil som Counter Strike 1.6, Age Of Empires og Civilization. Er din spillekonsol af ældre dato, skal du ikke nødvendigvis fortvivle, da vores udvalg dækker snart sagt alle konsoller.

Er det en gaveidé, du leder efter, frem for noget til dig selv, men snarere noget til den yngre årgang, så har vi også masser til de mindste i form af motiverende og lærerige spil. Lige fra Dora Udforskeren og Smølferne til de små og Super Mario og Pokemon til de store.

Vi håber vores passion for spil har en afsmittende effekt på dig, og at Evercade Xeno Crisis/tanglewood Dual Game Cartridge skaber glæde hver eneste gang, du sætter det i BLAZE TAB Plus. Rigtig god fornøjelse.

Et univers fyldt med film, musik og spil siden slutningen af 1990'erne.

Dvdoo.dk er den ældste filmbutik online i Danmark, da vi har solgt film, spil og musik siden 1999. Ser man på de øvrige markeder er vi faktisk også en af landets ældste netshops. Det var som online DVD butik, vi startede op. Og som tiden er gået, mens lidenskaben for film blev større og større og nye filmformater opstod, blev vores store interesse for både musik og spil grundlagt. Så at både spil og CD'er blev en fast del af sortimentet hos dvdoo.dk, var for os en selvfølge.

Hos dvdoo.dk har vi hele tiden fokus på at kunden får en god oplevelse. Og brancheerfaringen, som vi over tid har samlet, har givet os et komplet billede af, hvilke forventninger kunderne har, når de besøger vores onlineshop. Der må overhovedet ikke være nogen tvivl om vores store interesse i og passion for musik, film og spil og vi håber denne lidenskab tydeliggøres, og at det ikke kan undgå at smitte af på dig, når du besøger vores univers af topunderholdning.

Vi har en stor FAQ hvor du som regel kan finde svar på spørgsmål du måtte have til spil, musik eller film. Ellers er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte kundeservice via e-mail eller per telefon, som altid hjælper dig med et smil på læben. Vi ønsker dig god fornøjelse med besøget hos dvdoo.dk.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners