BLACK FRIDAY - 24 timer med vanvittige tilbud! Black Friday slutter om
Skjul besked
menu Dvdoo.dk Søg på shoppen Gå til kassen
Dvdoo.dk - Gå til forsiden Vi elsker film og tv-serier
 

INDKØBSKURV

Bullet  Levering: fra 0,00       Bullet  Vi leverer til
Bullet Vi bytter indtil den 31. januar

Fifa Street 3 - Dk/No - Playstation 3 Spil

FIFA Street 3 - DK

Bedøm nu
Varen kan ikke leveres i øjeblikket
FIFA Street 3 (DK/NO) - playstation 3 Spil

Fakta om FIFA Street 3 (DK/NO)

Platform Playstation 3
Udgivelsesdato Er udgivet
Genre Sport
Cover sprog Dansk, Norsk
Spil sprog Engelsk
Producent Electronic Arts
Tags Fifa Street 3 (Dk/No)

Alle typer spil er højt værdsat hos dvdoo.dk.

Vi har en kæmpe lidenskab for spil her på dvdoo.dk. Den enorme spilinteresse er noget vi gerne videregiver til kunderne via vores store udvalg i spillekategorien. På grund af vores store sortiment og de forskellige genrer indenfor spil, er vi så godt som overbeviste om, at du vil finde spillet, du søger.

Vi favner bredt, når det kommer til sortimentet fra de nyeste udgaver af GTA, Battlefield og Fifa til klassiske spil som Civilization, Counter Strike 1.6 og Red Alert. En ældre konsol er bestemt ikke en forhindring for at kunne spille, da vi har spil til så godt som alle typer spilkonsoller.

Er det ikke et spil til dig selv du søger, men derimod til dit barn, så kan du uden problemer finde spil, som udfordrer de små og fodrer dem med læring. Lige fra Ni Hao Kai-Lan og Dora Udforskeren til de allermindste og Pokemon og Super Mario til de lidt større.

Vi bliver glade hvis vores lidenskab for spil smitter af på dig, og at du ofte vil spille Fifa Street 3 (dk/no), når du er klar på underholdning i selskab med din playstation 3. Vi håber dit nye spil bliver en klassiker i din samling.

Siden slutningen af 1990'erne har vi været leverandør af musik, spil og film fra hele verden.

Vi har solgt musik, film og spil siden vi blev etableret i 1999, og vi er derfor i dag den ældste forhandler indenfor vores branche i Danmark. Vi er faktisk også en af Danmarks ældste online butikker på tværs af alle markeder. Det var som DVD webshop, vi startede op. Og som tiden gik, mens flere filmformater kom til og vores passion for film bare blev ved at gro, begyndte en tilsvarende interesse for spiluniverset og musikken at tage form. Så for os var det en selvfølge, at kunderne også skulle have en mulighed for at anskaffe sig spil og CD'er hos dvdoo.dk.

Vi har hele tiden fokus på at skabe den gode kundeoplevelse. Og med nu mere end et årtis erfaring i denne branche har vi fået skabt et grundigt kendskab til, hvad man som kunde har af forventninger og ønsker til lige netop vores onlineshop. Vi håber at vores lidenskab for musik, spil og film brænder klart igennem, og påvirker alle, som besøger vores store verden af underholdning.

Ligger du inde med spørgsmål så har vi en omfattende FAQ sektion, hvor du ofte kan finde svar. Alternativt kan du også skrive en e-mail eller ringe til vores kundeservice hvis du fortsat måtte have brug for hjælp. Dvdoo.dk ønsker dig god fornøjelse med dit besøg i vores onlineshop.

Fakta om FIFA Street 3 (DK/NO)

Platform Playstation 3
Udgivelsesdato Er udgivet
Genre Sport
Cover sprog Dansk, Norsk
Spil sprog Engelsk
Producent Electronic Arts
Tags Fifa Street 3 (Dk/No)

Det siger vores kunder 15.811 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner

 • Per Sorensen Per Sorensen
  stjernestjernestjernestjernestjerne
  Hurtig og sikker levering n´r du handler hos Dvdoo

  Det er nemt og finde rundt i Dvdoos webshop, priserne yders rimelige, tilbagemelding og bekræftelser og opfølgning er virkelig god. Så hvis du hr behov for en film, så er svared Dvdoo.

 • Sarah Foged Sarah Foged
  stjernestjernestjernestjernestjerne
  Perfekt

  Alle film var der og forsvarligt delt op i pakker så de ikk gik i stykker i fragten :)Dejligt med 3 julekalendere til dvd samlingen og til passende priser :)

 • Per Andreasen Per Andreasen
  stjernestjernestjernestjernestjerne
  Lynhurtig levering

  Varen levede fuldstændigt op til mine forventninger og blev leveret allerede dagen efter bestilling, hvilket var dagen før lovet.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
stjernestjernestjernestjernestjerne
Trustpilot

15.811 anmeldelser - 5/5 stjerner
Dankort Visa/Dankort Visa Mastercard Bankoverførsel Paypal Danske Bank Nordea Diners