menu Dvdoo.dk Søg på shoppen Gå til kassen
Dvdoo.dk - Gå til forsiden Vi elsker film og tv-serier
 

INDKØBSKURV

Bullet  Levering: fra 0,00       Bullet  Vi leverer til
Bullet Vi bytter indtil den 31. januar

Dance Chart Vol. 18 - Cd

Bedøm nu
Varen kan ikke leveres i øjeblikket
Dance Chart Vol. 18 - cd

Fakta om Dance Chart Vol. 18

Genre(r) Dance Og Trance
Udgivelsesdato Er udgivet
Produktionsår 2006
Antal CDer 2
Tags Dance Chart Vol. 18, Cd

Musik er noget af det bedste, vi ved

Her på dvdoo går vi meget op i musik. Derfor er musik CD'er også altid på hylderne hos dvdoo.

I dvdoo's sortiment kan du derfor finde et omfattende udvalg indenfor mange forskellige musikgenrer, for præcis som vi hos dvdoo.dk har hver vores favoritgenre, så er vi selvfølgelig opmærksomme på, at kundernes musiksmag er mindst lige så forskelligartet. Derfor finder du hos dvdoo.dk CD'er med alt lige fra klassisk musik med Sarah Brightman til schlagere fra Hansi Hinterseer samt genrer, der adskiller sig markant, og hvor vi for eksempel tilbyder rap, jazz, heavy metal, rock og pop. Og derudover er det klart, at vi har al dansk musik, som du lytter til i radioen.

Mange har, ligesom os her på dvdoo.dk, en enorm passion for musikken. Som regel fordi det virker inspirerende. Og derfor er det vores håb, at du får meget fornøjelse ud af Dance Chart Vol. 18, når du med tiden har lært CD'en udenad.

Musik, film og spil fra hele verden siden 1999.

Som forhandler af film, musik og spil online siden 1999, karakteriseres dvdoo.dk som Danmarks ældste underholdningsbutik på nettet. Ser man på tværs af alle markeder er vi faktisk også en af Danmarks ældste webshops. I begyndelsen havde vi udelukkende DVD produkter på hylderne i vores internetbutik. Og som årene gik, mens vores interesse for nye film blot er blevet ved at gro, startede vores interesse for musikken og spiluniverset. Så det var for os en selvfølge, at kunderne også skulle have muligheden for at anskaffe sig spil og CD'er hos dvdoo.dk.

At vi altid skaber en rigtig god oplevelse for kunden, er helt essentielt for os. Og vores mange år i branchen med online salg af spil, film og musik har med tiden givet os stor viden om, hvilke ønsker vores kunder har, når de leder efter film, spil eller musik hos os. Der må overhovedet ikke være tvivl om vores store passion for og interesse i film, spil og musik og vi håber denne kærlighed tydeliggøres, og præger dig når du kommer forbi vores underholdningsunivers.

Find svaret på dine spørgsmål til vores udvalg af film, spil eller musik i vores store FAQ. Du kan også sende en e-mail eller ringe til vores kundeservice hvis du fortsat har yderligere spørgsmål - de er altid klar til at assistere dig med et glimt i øjet og godt humør. Vi håber dit besøg hos dvdoo.dk bliver en rigtig god fornøjelse.

Fakta om Dance Chart Vol. 18

Genre(r) Dance Og Trance
Udgivelsesdato Er udgivet
Produktionsår 2006
Antal CDer 2
Tags Dance Chart Vol. 18, Cd

Det siger vores kunder 15.768 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner

 • Knud Vagn Larsen Knud Vagn Larsen
  stjernestjernestjernestjernestjerne
  Varen blev leveret på et enkelt døgn

  Bortset fra en enkelt vare, som er i restordre, var ordren leveret på et enkelt dørn, hvilket var meget tilfredsstillende.

 • Lillian ヅ Sebelius Jensen Lillian ヅ Sebelius Jensen
  stjernestjernestjernestjernestjerne
  Super hurtig og god service

  Havde glemt at få en enkelt dvd med i ordren så skrev til kundeservice. Meget hurtigt svar og meget kort tid efter den nye ordre blev bestilt fik jeg mail om at pakken var på vej. Kan KLART anbefales

 • Brian Brandt Mathiesen Brian Brandt Mathiesen
  stjernestjernestjernestjernestjerne
  Dvdoo det er noget dur

  Jeg kan godt anbefale dvdoo der har jeg lige handlet

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
stjernestjernestjernestjernestjerne
Trustpilot

15.768 anmeldelser - 5/5 stjerner
Dankort Visa/Dankort Visa Mastercard Bankoverførsel Paypal Danske Bank Nordea Diners