menu Dvdoo.dk Søg på shoppen Gå til kassen
Dvdoo.dk - Gå til forsiden Vi elsker film og tv-serier
 

INDKØBSKURV

Bullet  Levering: fra 0,00       Bullet  Vi leverer til

Dance Chart Vol. 18 - Cd

Bedøm nu
Varen kan ikke leveres i øjeblikket
Dance Chart Vol. 18 - cd

Fakta om Dance Chart Vol. 18

Kunstner Diverse Artister
Genre(r) Dance Og Trance
Udgivelsesdato Er udgivet
Produktionsår 2006
Antal CDer 2
Tags Dance Chart Vol. 18, Cd

Musik er noget af det bedste, vi ved

Her på dvdoo går vi meget op i musik. Derfor er musik CD'er også altid på hylderne hos dvdoo.

I dvdoo's sortiment kan du derfor finde et omfattende udvalg indenfor mange forskellige musikgenrer, for præcis som vi hos dvdoo.dk har hver vores favoritgenre, så er vi selvfølgelig opmærksomme på, at kundernes musiksmag er mindst lige så forskelligartet. Derfor finder du hos dvdoo.dk CD'er med alt lige fra klassisk musik med Sarah Brightman til schlagere fra Hansi Hinterseer samt genrer, der adskiller sig markant, og hvor vi for eksempel tilbyder rap, jazz, heavy metal, rock og pop. Og derudover er det klart, at vi har al dansk musik, som du lytter til i radioen.

Mange har, ligesom os her på dvdoo.dk, en enorm passion for musikken. Som regel fordi det virker inspirerende. Og derfor er det vores håb, at du får meget fornøjelse ud af Dance Chart Vol. 18, når du med tiden har lært CD'en udenad.

Musik, film og spil fra hele verden siden 1999.

Som forhandler af film, musik og spil online siden 1999, karakteriseres dvdoo.dk som Danmarks ældste underholdningsbutik på nettet. Ser man på tværs af alle markeder er vi faktisk også en af Danmarks ældste webshops. I begyndelsen havde vi udelukkende DVD produkter på hylderne i vores internetbutik. Og som årene gik, mens vores interesse for nye film blot er blevet ved at gro, startede vores interesse for musikken og spiluniverset. Så det var for os en selvfølge, at kunderne også skulle have muligheden for at anskaffe sig spil og CD'er hos dvdoo.dk.

At vi altid skaber en rigtig god oplevelse for kunden, er helt essentielt for os. Og vores mange år i branchen med online salg af spil, film og musik har med tiden givet os stor viden om, hvilke ønsker vores kunder har, når de leder efter film, spil eller musik hos os. Der må overhovedet ikke være tvivl om vores store passion for og interesse i film, spil og musik og vi håber denne kærlighed tydeliggøres, og præger dig når du kommer forbi vores underholdningsunivers.

Find svaret på dine spørgsmål til vores udvalg af film, spil eller musik i vores store FAQ. Du kan også sende en e-mail eller ringe til vores kundeservice hvis du fortsat har yderligere spørgsmål - de er altid klar til at assistere dig med et glimt i øjet og godt humør. Vi håber dit besøg hos dvdoo.dk bliver en rigtig god fornøjelse.

Fakta om Dance Chart Vol. 18

Kunstner Diverse Artister
Genre(r) Dance Og Trance
Udgivelsesdato Er udgivet
Produktionsår 2006
Antal CDer 2
Tags Dance Chart Vol. 18, Cd

Trustpilot Det siger vores kunder 15.689 anmeldelser - Perfekt rating - 9.3 ud af 10

 • Kurt Pedersen Kurt Pedersen
  stjernestjernestjernestjernestjerne
  Rar online biks ;)

  Stort udvalg i film, dag til dag levering og nemt at finde rundt på siden. Har handlet en del gange hos DVDoo, og er ikke blevet skuffet. De har et helt enormt udvalg af alt, og til en billig penge ditto. Filmene er pakket godt ind når de sendes, og er helt klart min foretrukne biks på nettet når jeg skal have serier eller købe billige Blue Rays.

 • Jette Paavig Jette Paavig
  stjernestjernestjernestjernestjerne
  Havde en ældre dvd, som jeg har søgt længe ---- juhu!!

  Jeg bestilte en dvd om eftermiddagen - glædede mig, til den skulle komme. Det var en dvd, som jeg har ledt efter i lang tid!Med den service, eller mangel på samme, post DK har for tiden, tænkte jeg, at det nok kunne vare længe, inden jeg fik den.Men nej - næste dag - allerede, lå dvd i min postkasse i en fin og god boblekuvert.tak til både dvdoo - og sikkert osse - post DK.

 • Claus Olin Claus Olin
  stjernestjernestjernestjernestjerne
  Super.

  Som Speedy Gonzales. !!!!!!!!!!!

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
stjernestjernestjernestjernestjerne
Trustpilot

15.689 anmeldelser - 5/5 stjerner
Dankort Visa/Dankort Visa Mastercard Bankoverførsel Paypal Danske Bank Nordea Diners